Όροι Χρήσης

Το www.supercardrive.gr στο εξής καλούμενο “Ιστοχώρος” είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και πώλησης υπηρεσιών και προϊόντων μέσω διαδικτύου της εταιρείας KARTLAND ΠΑΛΛΗΝΗΣ Μ.ΕΠΕ, στο εξής καλούμενη “Εταιρεία”, που εδρεύει στην οδό Λ. Ανθούσας 8, Παλλήνη στην Ελλάδα. Η Εταιρεία έχει ως αντικείμενο εργασιών τις υπηρεσίες πίστας καρτ, ενοικίασης αυτοκινήτων και την οργάνωση εκδηλώσεων (ΑΦΜ: 997375804/ΔΟΥ: Παλλήνης).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστοχωρο μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.supercardrive.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ιστοχώρου διέπεται από τους παρακάτω όρους και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

  • ΟΡΟΙ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των υπηρεσιών και των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες του ιστοχώρου παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η χρήση του ιστοχώρου συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μέσω του ιστοχώρου της παρουσιάζει και πωλεί υπηρεσίες οδήγησης και εκδηλώσεων μέσω προπληρωμένων voucher. Το voucher είναι ονομαστικό, αναγράφει την υπηρεσία που έχει αγοραστεί και γίνεται με ευθύνη του δικαιούχου. Η υπηρεσία δύναται να εξυπηρετηθεί μονάχα μία φορά και μόνο μέσω ραντεβού με την επίδειξη της ταυτότητας, του voucher και των συμπληρωματικών εγγράφων που ενδεχομένως σας ζητηθούν σύμφωνα με το είδος της υπηρεσίας, για τα οποία ενημερώνεστε κατά την επικοινωνία σας για το κλείσιμο ραντεβού.

Η διάρκεια ισχύος του voucher είναι εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία παραγγελίας και ολοκλήρωση της αγοράς. Δεν εξυπηρετούνται τα voucher μετά την ημερομηνία λήξης.

  • ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο του Ιστοχώρου είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και πώλησης υπηρεσιών και προϊόντων της Εταιρείας. Το περιεχόμενο στο σύνολο του προστατεύεται από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και η Εταιρεία διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης καθώς και τίτλους ιδιοκτησίας αναφορικά με το περιεχόμενο, όλα τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού, καθώς και το σύνολο των πνευματικών δικαιωμάτων και λοιπών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας που απορρέουν.

Το περιεχόμενο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς σχετική προειδοποίηση κατά την κρίση της Εταιρείας.

  • ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Χρήστης του ιστοχώρου είναι οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον ιστοχώρο ανεξάρτητα από το αν είναι πελάτης ή αγοραστής. Ο χρήστης του ιστοχώρου υποχρεούται να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχτεί τους όρους χρήσης πριν από την περιήγηση του στον ιστοχώρο και πριν από ενδεχόμενη αγορά υπηρεσιών ή προϊόντων αυτού. Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ιστοχώρου συνεπάγεται την αποδοχή των όρων χρήσης. Πελάτης δύναται να είναι κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, φορέας ή εταιρεία εντός ή εκτός των συνόρων της Ελλάδος.

Ο χρήστης του ιστοχωρού απαγορεύεται να τροποποιεί, να διαθέτει προς πώληση, να εκχωρεί ή να μεταφέρει το περιεχόμενο του ιστοχώρου ή των συναλλαγών εκτός εάν υπάρχει σχετική ρητή άδεια εκ μέρους της Εταιρείας.

  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο και για να ολοκληρωθεί μία συναλλαγή θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) με σκοπό να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας και να εκδώσουμε τα αντίστοιχα παραστατικά. Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνετε στον ιστοχώρο μας ζητούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν στις συναλλαγές σας, στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται ή απαιτείται από το Νόμο στις αρμόδιες αρχές).

  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί μας τηλεφωνικώς πριν την προβλεπόμενη ημέρα αναχώρησης της παραγγελία σας στο 210- 6668323 και ζητήστε μας να ακυρωθεί. Για να ακυρωθεί μία παραγγελία δίχως καμία επιβάρυνση θα πρέπει να μην έχει ήδη αναχωρήσει το δέμα σας από την Εταιρεία. Αν το δέμα σας έχει ήδη αναχωρήσει (οι παραδόσεις στην εταιρεία Courier γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 16:30) τότε χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής και μεταφοράς που είναι 6€. Οι παραγγελίες που έχουν ήδη αποσταλεί με e-mail δεν ακυρώνονται.

  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL

Η Εταιρεία μπορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να στέλνει ενημερωτικά email. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά email ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της Εταιρείας, θα έχετε το δικαίωμα να διαγραφείτε πατώντας το κουμπί διαγραφής που περιλαμβάνεται ως επιλογή στα ενημερωτικά email που σας αποστέλλουμε.